Duurzamer wordt het niet

Bij VHZ noemen we kunststof kozijnen, ‘kozijnen voor het leven’. Dat lichten we graag even toe. Allereerst is de lange levensduur van kunststof kozijnen opvallend. Ze gaan namelijk tussen de 50 en 75 jaren mee, bijna een leven lang zou je kunnen zeggen. Daarnaast hebben ze veel kenmerken die bijdragen aan meer comfort en een betere leefomgeving, voor deze en de volgende generatie.

Header afbeelding

Hoe beter de isolatiewaarde, hoe minder het warmteverlies

Zo hebben kunststof kozijnen een betere isolatiewaarde dan houten en stalen kozijnen. Het zijn allround isolerende kozijnen, met akoestische (geluid) en thermische isolatie (warmte en kou). Hoe beter de isolatiewaarde, hoe minder het warmteverlies en hoe lager de energierekening. Kunststof kozijnen zijn bovendien onderhoudsarm. Je kunt ze eenvoudig schoonhouden en je hoeft ze nooit te schilderen; zo heb je blijvend lage onderhoudskosten.

Behalve duurzaam, comfortabel en financieel verstandig, zijn kunststof kozijnen ook de veilige keuze. Het zijn de meest brandveilige kozijnen die er zijn, door het vlamdovende materiaal en ook de meest inbraakveilige optie.

De voordelen op een rij:

  • Lange levensduur (50-75 jaren)
  • 100% Recyclebaar
  • Hoge thermische isolatiewaarde
  • Hoge akoestische isolatiewaarde
  • Onderhoudsarm
  • Vlamdovend
  • Inbraakwerend
  • Aantrekkelijk in aanschafprijs
  • Lage onderhoudskosten

Werk ook mee aan een duurzame wereld

Werken bij VHZ betekent werken aan een veilige, gezonde en duurzame toekomst. Bij al onze ondernemingen kun je het verschil maken en bijdragen aan een betere leefomgeving. En staat er nu nog geen vacature voor je bij, dan is een open sollicitatie natuurlijk ook heel welkom. Dat kan naar hr@vhzgroep.nl

Servicemonteur
Ben jij een echte vakman die ook nog eens goed met mensen kan omgaan? Beschik je over technisch inzicht, hou je van afwisseling en ben je oplossingsgericht?
Icon arrow right
Nederland
Voltijd
Leerling servicemonteur
Ben jij op zoek naar een leuke, technische baan met toekomstperspectief? Laat je in de praktijk opleiden tot een echte vakspecialist.
Icon arrow right
Nederland
Voltijd
Werkvoorbereider
Zit plannen, organiseren en regelen jou in het bloed? Ben jij die enthousiaste teamplayer met technisch inzicht die onze servicemonteurs aan het werk zet? Dan zoeken wij jou!
Icon arrow right
Groningen
Voltijd
Consultant BI & Finance
Als BI Data consultant ben je analytisch, nauwkeurig en kan het overzicht goed bewaren. Je gaat dan ook op een flexibele manier om met veranderingen.
Icon arrow right
Zwolle
Voltijd
Calculator
Je bent een onmisbare schakel bent tussen de aanvraag en uitvoering van onze projecten
Icon arrow right
Groningen
Voltijd
Productiemedewerker
Gaat gestructureerd en accuraat te werk
Icon arrow right
Leeuwarden
Voltijd
Projectleider
Ontwikkelen en realiseren van onze woningbouwprojecten door heel Nederland
Icon arrow right
Hoensbroek
Voltijd
Werkvoorbereider
Verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en tijdige bestelling van alle materialen
Icon arrow right
Groningen
Voltijd