VHZ groep

Onze bedrijven

Unieke merken, gedeelde kracht

Onze ondernemingen

VHZ gelooft in unieke merken met een gedeelde kracht. Daarom zijn onze bedrijven stuk voor stuk gerenommeerde kwaliteitsmerken op hun terrein. Deze verzameling van toonaangevende bedrijven in de kunststof kozijnenindustrie, waaronder Transcarbo, Kumij, Europrovyl, Smits Kozijnen, Kozijn Service Nederland en Alwood, biedt een uitgebreid scala aan oplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Van productie en montage tot reparatie en onderhoud, deze bedrijven leveren hoogwaardige kunststof kozijnen en bieden uitgebreide diensten om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen, waarbij innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We stellen ze graag even aan jullie voor.

Logo Transcarbo.

Transcarbo

Transcarbo bestaat al ruim 60 jaar en produceert en monteert al meer dan 50 jaar door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. De kozijnen van de Limburgse producent worden toegepast in laagbouw en hoogbouw. Dat doet het bedrijf in zowel de nieuwbouw als renovatie. Opdrachtgevers zijn onder meer architecten, aannemers, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties.

Logo Kumij.

Kumij

Kumij bestaat al 65 jaar en is ruim 40 jaar actief als producent en leverancier van kunststof kozijnen. Als projectpartner is het Groningse bedrijf zowel actief in de renovatie, als de nieuwbouw. Het ondersteunt haar partners vanaf de ontwerpfase tot en met de montage, in de nazorg en in het onderhoud. Als het om kunststof kozijnen gaat, deelt Kumij haar ervaring en deskundigheid graag om van ieder project een succes te maken.

Logo Europrovyl.

Europrovyl

Met vele decennia bewezen historie, circa 150 vakkundige medewerkers en een productie van gemiddeld 260 kozijnen per dag, mag Europrovyl zich een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in ons land noemen. Naast producent is Europrovyl een innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van Bouwend Nederland. Alles wat Europrovyl bedenkt en maakt, ademt innovatie en duurzaamheid.

Logo Smits Kozijnen.

Smits Kozijnen

Smits Kozijnen is een innovatieve kozijnenproducent gevestigd in Gemert en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van duurzame kunststof ramen en deuren. Met een sterk team van vakbekwame medewerkers is Smits gespecialiseerd in het leveren van brandwerende kunststof kozijnen en in het produceren van hoogwaardig isolatieglas. Door dicht op de markt te zitten met een hecht dealernetwerk, kan Smits specialistisch maatwerk leveren voor de veeleisende particuliere markt.

Kozijn Service Nederland

Kozijn Service Nederland is het servicebedrijf voor reparatie en onderhoud aan kozijnen. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kan KSN het profiel herstellen. Door de uitgebreide expertise van KSN zijn de meest uiteenlopende schades snel en adequaat op locatie te herstellen. Kozijn Service Nederland is in 2009 opgericht en werkt door heel Nederland.

Alwood

Alwood Montage heeft zich in de afgelopen 45 jaar ontwikkeld tot een onderneming met een grote ervaring en deskundigheid op het gebied van afbouw. Al vanaf het begin geldt een pro-actieve aanpak en wordt er geïnvesteerd in kwaliteit. Alwood beschikt over meer dan 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen. De medewerkers beschikken niet alleen over de vereiste kennis, maar ook over al het vereiste professionele gereedschap en materieel voor complexe projecten op locatie.

Onze bedrijven

Alwood Montage

 • IJsselweg 15
  Terborg
Bezoek website

Europrovyl

 • Vestaweg 1
  Leeuwarden
Bezoek website

KSN

 • Waalsdorperlaan 22c
  Wassenaar
Bezoek website

Kumij

 • Gotenburgweg 21
  Groningen
Bezoek website

Smits

 • Handelseweg 43
  Handel
Bezoek website

Transcarbo

 • Handelsstraat 20
  Hoensbroek
Bezoek website

VHZ groep

 • Burgemeester Roelenweg 13-B
  Zwolle
Bezoek website
Werken bij VHZ.

Werken bij VHZ?

Werken bij VHZ betekent werken aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige toekomst. Bij al onze ondernemingen kun je het verschil maken en bijdragen aan een betere leefomgeving. En staat er nu nog geen vacature voor je bij, dan is een open sollicitatie natuurlijk ook heel welkom. Dat kan naar hr@vhzgroep.nl.

Bekijk onze vacatures