VHZ groep
Medewerkers wandelend door het kantoor in Zwolle.

Over VHZ

Kozijnen voor het leven

Wij zijn VHZ en we leveren duurzame kozijnoplossingen. Onze naam stamt van de Vereenigde Havezate, wat staat voor een ‘versterkt huis’. Dat is precies waar wij, gezamenlijk met onze groep van toonaangevende bedrijven, dagelijks aan werken: huizen en gebouwen sterk maken voor de toekomst. Veilig, comfortabel en solide. Met de meest duurzame kozijnen die er zijn, van UPVC.

Deze kunststof kozijnen gaan een leven lang mee met minimaal onderhoud, maximale circulariteit en een isolatiewaarde die alle alternatieve materialen overtreft. Want wij hebben niet alleen passie voor het maken van het beste product, maar ook voor het leveren van duurzame impact. Zo dragen we, als marktleider in Nederland, bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

De vlootfilosofie van VHZ

Elk bedrijf in onze groep heeft z’n eigen kenmerken en kwaliteiten, wat het tot een uniek bedrijf maakt. Die unieke merken koesteren we bij VHZ. Zie het als een vloot schepen die dezelfde bestemming hebben, maar wel hun eigen koers daar naartoe kunnen varen. Gezamenlijk zijn we zo in staat om in de komende jaren onze duurzame visie krachtig in de praktijk te brengen.

675+ collega's
2.000.000+ kozijnen geplaatst
10 locaties

Ons team

Maak kennis met ons team. VHZ bestaat uit een klein team van bevlogen specialisten op hun eigen terrein. Zo hebben we verschillende afdelingen met elk hun eigen expertise. Ontmoet ze hier.

De meerwaarde van een groep

Als groeiende groep van bedrijven heeft VHZ inmiddels een leidende positie in de kozijnenmarkt. Dat is natuurlijk iets waar we met z’n allen trots op kunnen zijn, maar het verplicht ons ook om onze maatschappelijk rol te pakken. Want we willen in ons werk graag van blijvende waarde zijn voor onze klanten, onze medewerkers en de samenleving. Daarom richten we ons als groep op duurzame kozijnoplossingen.

Duurzame activiteiten & prestaties

Sinds de oprichting van VHZ in 2020 werken wij hard aan onze duurzame ambities. Zo hebben wij samen met onze profielleverancier Kömmerling kozijnen van fossielvrij PVC ontwikkeld, hebben wij onze CO2-uitstoot met behulp van de CO2-prestatieladder sterk kunnen verminderen en heeft Europrovyl een inschrijving van productkaart 1 van de Nationale Milieudatabase behaald.

Service & Kwaliteit

Kwaliteit leveren vanuit de klantbehoefte is voor ons een van de belangrijkste drijfveren. VHZ is opgericht in 2020, maar onze bedrijven zijn al meer dan 50 jaar, toonaangevend in kozijnoplossingen. Die achtergrond van ondernemerschap, dienstverlening en doorzettingsvermogen, geeft ons ook vandaag de verplichting om altijd alles op alles te zetten voor onze klanten.

Effectieve samenwerking

We onderzoeken doorlopend hoe we onze processen, producten en de manier van samenwerken kunnen verbeteren. Zo luisteren we goed naar de wensen van de klant om het beste advies te kunnen geven. Daarbij leggen we de lat hoog: we stellen steeds nieuwe doelen om te blijven bouwen aan een blijvende en plezierige samenwerking.